З архіву ПУ. Треба питати істориків: На відомій українській картині виявили цікаві деталі, яких не помічали (фото)

Користувач мережі уважно розглянув знамениту картину українського художника Іллі Рєпіна "Запорожці пишуть листа турецькому султанові" і виявив на ній багато цікавих деталей, про які раніше не говорили, передають Патріоти України.

Наприклад, на картині видно собака з вовчою мордою, яка сильно нагадує лютововка з "Гри престолів". Про це розповів блогер під ніком "Цифровий Борщ" на своїй сторінці в Twitter.

На картині також виявився один козак, який лежить під лавкою. Крім того, на його руці чотири пальці.

Але це ще не все. На фляжці одного з козаків зображена Зірка Давида

"Так, тоді це ще точно не було символом сіонізму, треба питати істориків, що цей символ тоді означав", - зазначив блогер. У центрі картини також зображено єдиний напівголий козак, і не просто так. Він картяр, а такі завжди грали без верхнього одягу, щоб не було де ховати карти.

Також українців попросили уважно звернути свою увагу на кольори згорнутих прапорів.

Цікава деталь – у писаря є запасне перо за вухом.

Також на столі у форменій у частіше димить невідома субстанція.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...