З архіву ПУ. Треба питати істориків: На відомій українській картині виявили цікаві деталі, яких не помічали (фото)

Користувач мережі уважно розглянув знамениту картину українського художника Іллі Рєпіна "Запорожці пишуть листа турецькому султанові" і виявив на ній багато цікавих деталей, про які раніше не говорили, передають Патріоти України.

Наприклад, на картині видно собака з вовчою мордою, яка сильно нагадує лютововка з "Гри престолів". Про це розповів блогер під ніком "Цифровий Борщ" на своїй сторінці в Twitter.

На картині також виявився один козак, який лежить під лавкою. Крім того, на його руці чотири пальці.

Але це ще не все. На фляжці одного з козаків зображена Зірка Давида

"Так, тоді це ще точно не було символом сіонізму, треба питати істориків, що цей символ тоді означав", - зазначив блогер. У центрі картини також зображено єдиний напівголий козак, і не просто так. Він картяр, а такі завжди грали без верхнього одягу, щоб не було де ховати карти.

Також українців попросили уважно звернути свою увагу на кольори згорнутих прапорів.

Цікава деталь – у писаря є запасне перо за вухом.

Також на столі у форменій у частіше димить невідома субстанція.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...