З архіву ПУ. "Це якийсь знак": Під час святкування останнього дзвоника на Закарпатті стався кумедний інцидент (відео)

Птах втрутився в промову президента, який розповідав про працівників школи, які дбали про те, щоб дітям було комфортно навчатися в їх навчальному закладі.

На святі останнього дзвоника-2019 в Мукачевому Закарпатської області стався незвичайний інцидент, який активно обговорюють в соціальних мережах. Під час промови директора ЗОШ №2 на його колегу сів маленький горобець. Відео інциденту опублікувало "UA: Закарпаття" на сторінці в Facebook, передають Патріоти України 1 червня 2019 року.

Птах втрутився в промову директора, який розповідав про працівників школи, які дбали про те, щоб дітям було комфортно навчатися в їх навчальному закладі. Маленьке пернате дуже розсмішило не тільки директора і вчительку, але і всіх присутніх. "Це якийсь знак", - сказав директор школи.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...