З архіву ПУ. "Це схоже на відповідь? Не дуже? Ну тоді йдіть в ср*ку": Відомий український музикант жорстко висловився про розлучення з дружиною (відео)

Андрій Хливнюк з дружиною Ганною

ЗМІ повідомили про те, що соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розлучився зі своєю дружиною Ганною після 10 років шлюбу. Зокрема, про це заявила українська телеведуча Соломія Вітвіцька на своєму Telegram-каналі "Особливе з Соломією", передають Патріоти України 28 лютого 2020 року.

Так, як пише Вітвіцька, Андрій і Ганна вже кілька місяців не з'являються разом на світських заходах. Більш того, за чутками, пара вже майже півроку не живе разом і саме Ганна прийняла рішення піти з сім'ї.

Про розставання Соломія поцікавилася у самого Хливнюка, проте співак неохоче відповів на питання. "Так це, блін, не ваша справа, друзі мої. Як би так сказати, щоб не послати вас? Ніколи не приносите свою роботу додому, і не тягніть домашні справи на роботу, і тоді у вас все буде добре. Так. Це схоже на відповідь? Не дуже? Ну тоді йдіть в ср*ку", – різко відповів Хливнюк.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...