Експерти ВООЗ назвали недорогі, але при цьому дуже небезпечні у своєму впливі на здоров'я продукти. Список найнебезпечніших продуктів харчування з категорії дешевих очолили ковбаси і сосиски, повідомляють Патріоти України.
Невисока вартість цих виробів – правильний знак того, що в продукті міститься мінімум м'яса. При цьому в дешевій ковбасі та сосисках багато потенційно канцерогенних субстанцій, регулярне потрапляння яких в організм загрожує розвитком онкологічних захворювань.
Найбільш небезпечними інгредієнтами, присутніми в їхньому складі, є фосфати і трансжири. Надлишковий вміст фосфатів в організмі неминуче призводить до зміщення балансу фосфору і кальцію, послаблює кістки, згубно діє на нервову систему, а також різко підвищує ризик інфаркту. З підвищеною ймовірністю судинних патологій пов'язане і вживання трансжирів.
Також, зазначили фахівці, не може бути дешевим твердий сир – його невисока ціна сигналить про додавання маргарину, вживання якого загрожує порушеннями в роботі серцево-судинної системи. Дуже небезпечні і недорогі солодощі, випічка: в цих продуктах майже завжди міститься величезна кількість різних добавок, починаючи від барвників і підсилювачів смаку до трансжирів і дешевих олій, які різко погіршують стан судин.
У Парижі поблизу Ейфелевої вежі зґвалтували 32-річну українку, підозрюваного затримали й взяли під варту. Про це у вівторок, 26 серпня, повідомило видання Le Parisien, передають Патріоти України. Як повідомили журналісти, подія сталася у ніч на 25 серп...
Після скандального концерту Макса Коржа такі сайти, як Polish Hooligans, почали поширювати ідеї, як "ускладнити життя українцям". Про це пише польське видання Gazeta Wyborcza, передають Патріоти України. В оголошенні на одному з сайтів, що об'єднує пат...