З архіву ПУ. "Це жесть... я ржу не можу зупинитися": Першокласниця з Трускавця розповіла, що чекає на дітей після школи, - ролик став вірусним (відео)

Першокласниця з Трускавця Львівської області стала зіркою в мережі після висловлювання на лінійці 1 вересня. Шестирічна Адель розсмішила українців відповіддю на питання журналістки "Трускавець Онлайн", чому вона хоче в школу, передають Патріоти України.

"Тому що тут ми будемо спершу гратися, потім підемо вчитися, потім ще підемо вчитися, потім в іншу підемо школу, потім – інститут, і так на роботу, і потім помремо", – радісно сказала першокласниця, махнувши рукою.

Ролик швидко поширився в мережі і зібрав безліч коментарів. Українці посміялися з "оптимізму" та "чіткого плану" дитини.

"Це жесть... я ржу не можу зупинитися... які зараз розумні діти. Причому помремо прямо на роботі", "У дівчинки вже є чіткий план", "Ну все, вона мій кумир", "Істерика! І головне так радісно","Чудово!","Оптімістічненько так","Зате чесно","Ахахах! Головне це послідовність!", – написали в коментарях під відео.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...