З архіву ПУ. "Цей сєпар образив мене і мою маму": Вигнаний Зеленським депутат влаштував під Києвом бійку з переселенцем (відео)

Постраждалий опублікував в соцмережі відеозвернення з лікарні, в якому просить Зеленського, Авакова і СБУ взяти під особистий контроль конфлікт і залучити Годунка до кримінальної відповідальності.

Ярослав Годунок. Фото: НБН.

У Борисполі секретар місцевої міськради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав в липні з наради, побився з переселенцем з Луганської області. Відео з камер спостереження опублікували на сторінці спільноти "Бориспіль для всіх" в Facebook, передають Патріоти України 31 серпня 2019 року.

Бійка сталася на першому поверсі міської ради. На записі видно, як Годунок заходить з вулиці, підходить до групи людей, які стоять біля кабінету №101, рукою завдає одному з них удар по обличчю, через що зав'язалася бійка.

Пізніше стало відомо, що другим учасником бійки був Ігор Петровскіс, який після початку війни переселився з Донбасу до Борисполя. Петровскіс опублікував в соцмережі відеозвернення з лікарні, в якому просить Зеленського, Авакова і СБУ взяти під особистий контроль конфлікт і залучити Годунка до кримінальної відповідальності. На його думку, секретар не має права так себе вести. Петровскіс заявив також, що буде звертатися до депутата Верховної Ради Сергія Буніна.

На думку чоловіка, Годунок діяв за порадою голови міськради Анатолія Федорчука. За словами переселенця, Федорчук нібито бачив його побитим, але ніяк не відреагував.

Через годину після відеозвернення Петровскіса, Годунок пояснив причини конфлікту коментарем: "Сєпар має відповідати за образи мене, моєї мами і моєї країни, і мого міста. Отримавши по морді злегка, а прикидається, крапельницю собі поставив і спектакль грає".

Також Годунок виступив з цього приводу на бориспільському радіо. Він заявив, що Петровскіс нібито співпрацював з "Партією регіонів", є прихильником Путіна і екс-ватажка бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна. За словами депутата, переселенця нібито неодноразово "викидали" з сесії міськради учасники АТО.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...