З архіву ПУ. Ці фото вас здивують: У мережі показали, як могли б виглядати Роксолана і Сулейман у наш час (фото)

Історія кохання турецького султана Сулеймана і української наложниці Роксолани знайома практично кожному з нас. Всі пам'ятають ці історичні особистості, завдяки шикарним костюмам у дусі того часу. Але як би виглядали вони зараз, зобразила графічний дизайнер Бекка Саладін, передають Патріоти України.

Вона презентувала проект під назвою Royalty Now, в рамках якого кожен бажаючий може побачити, як насправді виглядали найвідоміші люди в історії нашої цивілізації. Бекка Саладін з'єднала історію і сучасний стиль і у неї вийшли дуже цікаві експерименти. Свої роботи вона публікує на сторінці Instagram.

До речі, на сторінці дизайнера можна побачити "осучаснені" портрети Марії Антуанети, Наполеона Бонапарта, Джорджа Вашингтона, Мони Лізи, Нефертіті і інших історичних особистостей.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...