З архіву ПУ. "Ця влада дістала": Розлючені безробіттям та безгрошів'ям росіяни розгромили крамницю з харчами (відео)

У Росії на тлі масового поширення коронавірусу, а також викликаної санкціями через війну з Україною й падінням попиту на вуглеводні економічної кризи і продовження "неробочого" місяця почалися погроми.

У російському місті Ульянівськ (Поволжя) невідомі з вигуками "Ця влада дістала" влаштували напад на супермаркет мережі "П'ятірочка" на вулиці Камишинська. Ними пошкоджено та знищені продукти харчування, повідомляють Патріоти України у квітні 2020 року з посиланням на інформагенцію GuildHall, засновану російськими політемігрантами у Києві.

"Інцидент в магазині мережі "П'ятірочка" за "дивним" збігом обставин трапився після того, як всі дізналися про продовження так званих "канікул" до 30 квітня, що могло означати для деяких продовження неоплачуваних "відпусток", - зазначається у матеріалі.

Чоловіки, що прийшли за покупками, спочатку набирали товари до кошиків, а потім просто почали кричати, що влада ця "дістала", стали скидати зі стелажів продукти харчування. На відео - той хаос, який залишився після того, як чоловіки покинули магазин.


Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...