З архіву ПУ. Ціна питання - $70 тыс.: Популярний актор "Дизель Шоу" став жертвою аферистки

Жінка, яку гуморист вважав своєю подругою, взяла у нього гроші і безслідно зникла.

Євген СморигінВідомий актор гумористичної програми "Дизель Шоу" на ICTV Євген Сморигін став жертвою аферистки і втратив велику суму грошей, передають Патріоти України.

За словами артиста, коли він дізнався, що його дружина Лідія вагітна, вони прийняли рішення обзавестися власним житлом, тим більше що Євген багато років збирав на квартиру.

В одному з нічних клубів він познайомився з жінкою на ім'я Ольга. Та швидко увійшла в довіру до гумориста і запевнила, що може допомогти Сморигіну купити хорошу квартиру нижче ринкової ціни.

На момент покупки житла Євген вважав Ольгу найкращою подругою, яка хоче допомогти молодій сім'ї. Артист віддав жінці всі накопичення, а це 60 тисяч доларів, і 10 ще зайняв у приятеля. "І ось я знімаю гроші і віддаю їй, ось так без розписок, без нічого, ну вона ж краща подруга", - розповідає Сморигін.

Коли жінка отримала всю суму, то безслідно зникла. Ні "подругу", ні своїх грошей учасник "Дизель Шоу" більше не бачив.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...