З архіву ПУ. Ціна питання - $70 тыс.: Популярний актор "Дизель Шоу" став жертвою аферистки

Жінка, яку гуморист вважав своєю подругою, взяла у нього гроші і безслідно зникла.

Євген СморигінВідомий актор гумористичної програми "Дизель Шоу" на ICTV Євген Сморигін став жертвою аферистки і втратив велику суму грошей, передають Патріоти України.

За словами артиста, коли він дізнався, що його дружина Лідія вагітна, вони прийняли рішення обзавестися власним житлом, тим більше що Євген багато років збирав на квартиру.

В одному з нічних клубів він познайомився з жінкою на ім'я Ольга. Та швидко увійшла в довіру до гумориста і запевнила, що може допомогти Сморигіну купити хорошу квартиру нижче ринкової ціни.

На момент покупки житла Євген вважав Ольгу найкращою подругою, яка хоче допомогти молодій сім'ї. Артист віддав жінці всі накопичення, а це 60 тисяч доларів, і 10 ще зайняв у приятеля. "І ось я знімаю гроші і віддаю їй, ось так без розписок, без нічого, ну вона ж краща подруга", - розповідає Сморигін.

Коли жінка отримала всю суму, то безслідно зникла. Ні "подругу", ні своїх грошей учасник "Дизель Шоу" більше не бачив.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...