З архіву ПУ. "Цю програму діти дивляться. Могла б вдягнутися!": Тренера "Голосу країни-11" Надю Дорофєєву присоромили за недоречне вбрання (фото)

Співачка Надя Дорофєєва стала одним із зіркових тренерів в 11-му сезоні вокального шоу "Голос країни". Незмінна ведуча проекту Катерина Осадча на своїй сторінці в "Інстаграм" поділилася першими фото зі зйомок "Сліпих прослуховувань", передають Патріоти України у грудні 2020 року.

На загальному знімку Монатік, Надя Дорофєєва та Олег Винник позують в компанії ведучих "Голосу країни" Юрія Горбунова і Катерини Осадчої. Користувачів Мережі трохи збентежив наряд Дорофеєвої. Під розстебнутим піджаком у співачки видніється ліф. Багато хто порахував таке вбрання перебором, як для ТБ.

"Дорофєєву не можна було одягнути? На головному каналі і в одному ліфчику", - пише користувач. "А для нового члена журі Дорофеєвої могли стилісти щось пристойніше підібрати? Все-таки це вокальний проект, його діти теж дивляться!" - додала інша. "Що за прикид у Наді Дорофєєвої? Це нормально, так на центральному каналі виглядати?!" - запитує глядачка.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...