З архіву ПУ. "Цирк продовжується": Арахамія виявився зіркою "Битви екстрасенсів" (відео)

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія знімався в передачі "Битва екстрасенсів" телеканалу СТБ. Відповідне відео оприлюднила на своєму YouTube-каналі одна з учасниць шоу Анна Арджеванідзе, передають Патріоти України.

За правилами випробування, вона нібито повинна була знайти серед декількох чоловіків в залі мільйонера. Ним виявився Арахамія, якого в передачі представили як Девіда Брауна.

"Людина з великим серцем, з мільйонами – це ви. Вам воздається за те, що ви допомагаєте комусь", – звернулася в сюжеті жінка-екстрасенс до Арахамії.

Він підтвердив, що вона мала рацію, і розповів, чим займається. "Я заснував один з найбільших волонтерських фондів в країні, там більше 400 млн грн зібрали, допомогли армії, сім'ям загиблих", – сказав Арахамія.

На новину про зйомки Арахамії в телешоу одразу ж відреагували користувачі мережі та популярні спільноти. Так, пост цьому присвятили на сторінці "Церква свідків покращення" і народний депутат України від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв. Також бурхливе обговорення телевізійного досвіду Арахамії спалахнуло в коментарях під дописами.

"Цирк триває", "Всі вони вийшли з масовки", "Так чуваків по тим же самим оголошенням і набирали – грати ролі міністрів, депутатів та інше", "Іспанський сором! Волаю", "І запам'ятай: тебе немає в телевізорі, тебе немає у владі", "У них там пороблено?" – пишуть українці.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...