З архіву ПУ. "Тварь, на колени встал, я сказала! На колени, землю целуй": Завідувачка дитсадка змусила 5-річну дитину цілувати "русскую" землю

Завідуюча дитячим садом у місті Краснодар поставила дитину на коліна і змусила цілувати землю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Baza.

Розлютило жінку те, що її вихованець сказав: «Я ненавиджу русскую землю». Після чого навіжена вихователька вирішила провчити малюка на очах у інших дітей. Наказала хлопчикові стати на коліна.

«На меня смотрит, ты моих детей душишь, тварь, на колени встал, я сказала! На колени, землю целуй, целуй землю, тварь, которая тебя кормит и поит», – кричала вона.

Звуть цю сувору виховательку Емма Мільнер. Вона – досвідчений педагог, за що потрапила в рейтинг кращих викладачів Краснодарського краю. За кадром чути, як інша дитина запитує у мами, за що лають хлопчика. Жінка відповідає, що це не смішно і добре, що вони не ходять в цей дитсадок, де їх «на два дні вистачило».

Завідуюча дитсадком виправдовується, що 5-річний хлопчик, який «ненавидить» російську землю, складний і ображає інших дітей у групі.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...