З архіву ПУ. "Ти думаєш, що найрозумніший... Вирішив виступити? Лижник, бл#дь... Намордник одягни!": "Слуги народу" посварилися на засіданні фракції (відео)

Куницький і Тищенко не могли втихомиритись, незважаючи на зусилля ще однієї людини, яка намагалася їх заспокоїти.

Микола Тищенко посварився із Олександром Куницьким. Фото: скріншот з відео.

"Слуги народу" Олександр Куницький та Микола Тищенко посварилися на засіданні нардепів фракції "СН" в парламенті, передають Патріоти України 29 березня 2020 року.

Під час депутатського конфлікту Куницький і Тищенко обговорювали якусь публікацію. На записі видно, як Тищенко наближається до Куницького і починає розмову на підвищених тонах. Депутати не могли втихомиритись, незважаючи на зусилля ще однієї людини, яка намагалася їх заспокоїти.

"Розкажи, куди мені йти? Що ти кашляєш? Одягни маску", - кричить Куницький Тищенку.

"У" Темному лицарі "(телеграм-канал. - Ред.) ти тільки що виставив пост. Особисто ти", - заявив Тищенко Куницькому.

"Молодець, дедуктивний метод просто відмінний. Включи голову. Припини кричати. Ти, що думаєш, ти найрозумніший", - відповів Куницький Тищенку.

Увага! Ненормативна лексика!

Джерело: Цензор.НЕТ

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...