З архіву ПУ. "Ти як з матір'ю розмовляєш?": Мама-кішка влаштувала "рознос" коту - це відео стало справжнім "хітом"

У мережі з'явилося смішне відео з котиками, на якому мама-кішка вилаяла свою дитину. Про це повідомляє "Рідус", передають Патріоти України.

"Це жахливе відчуття, коли тебе вилаяла мама", - саме так називається ролик, який став популярним на порталі Reddit.

На відео кішка грізно нявкає на свого дорослого сина, чим дуже засмучує рудого хулігана. Причини конфлікту залишились за кадром.

Ролик набрав більше 50 тисяч лайків на сайті Reddit. Коментаторам те, що відбувається на відео нагадало про свої життєві ситуації:

"Ох, у мене аж серце тьохнуло", "Так-так, саме так я почуваюсь після сварки з мамою", "Я впевнена, що кішка нявкнула щось із серії: "Ти як з матір'ю розмовляєш???", "Це дуже смішно, але кота шкода", - пишуть вони.

З вікна військового ліцею у Львові випав 14-річний курсант - деталі трагедії

понеділок, 29 квітень 2024, 18:38

У неділю, 28 квітня, з вікна третього поверху Львівського ліцею ім. Героїв Крут випав 14-річний курсант з Запоріжжя Інформацію "Еспресо.Захід" підтвердив начальник ліцею ім. Героїв Крут полковник Юрій Гусар, передають Патріоти України. За словами полко...

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...