З архіву ПУ. "Ти, п*здюк, бл*дь, тут ніхто не розмовляє мовою!": В Одесі стався скандал через українську (відео)

Покупець поводився коректно, але нетверезу жінку це тільки розлютило ще більше.

В Одесі продавчиня обматюкала покупця через українську мову. Фото: скріншот з відео.

В Одесі покупець і п'яна продавчиня супермаркету "ГурманЪ" посварилися через українську мову. Продавчиня нахамила покупцеві та матом запропонувала йому забиратися додому і там спілкуватися українською. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Xydessa, передають Патріоти України 17 січня 2020 року.

На відеофрагменті видно, як нетвереза співробітниця магазину грубіянить покупцеві: "Ти, що не розумієш українську мову? Я розумію, але говорити з тобою не буду. П*здуй до себе додому і там розмовляй українською мовою".

У той же час покупець поводився максимально коректно і навіть сказав їй: "Будь ласка, можете не говорити зі мною українською. Це ваше діло, я вам не забороняю". Однак це лише заохотило п'яну продавчиню і вона продовжила ображати чоловіка. "В Одесі ти не будеш розмовляти українською... Ти, п*здюк, бл*дь, в Одесі ніхто не розмовляє українською мовою!" – заявила вона.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...