З архіву ПУ. У аеропорту "Бориспіль" пасажирів шокував багаж із жіночими ногами (відео)

Веселим ранок пасажирів рейсу з Дубая зробив ілюзіоніст Роман Бондарчук.

Аеропорт «Бориспіль» опублікував веселе відео з залу прильоту. Там на багажній стрічці зафіксували жіночі ноги, передають Патріоти України 27 листопада 2019 року.

Після перевірки ноги виявилися несправжніми - веселим ранок пасажирів рейсу з Дубая зробив ілюзіоніст Роман Бондарчук. "Дякуємо за можливість не забувати про дива навколо нас", - прокоментували видео представники найбільшого аеропорту країни.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...