З архіву ПУ. У Чернігові чоловіка, який зневажив пам’ять героїв Небесної Сотні, прив’язали до стовпа з табличкою "Я ватник" (відео)

Влітку 2018-го чоловіка, якого знайшли прив’язаним до стовпа в Чернігові з табличкою "Я ватник", доставили до міського відділу поліції. Про це розповів офіцер прес-служби патрульної поліції Чернігівської області Віталій Копистко, повідомляють Патріоти України.

"Візуально він схожий на особу, яка 4-5 днів тому кидалася пляшками в стелу з фотографіями загиблих Героїв Небесної сотні. Тоді чоловіка затримали, з ним спілкувалася поліція", - пояснили в поліції.

Водночас правоохоронці припускають, що чоловік прив’язав себе до стовпа за власною ініціативою. "Одна з версій, що він зробив це за власною ініціативою, інша, що йому хтось допоміг це зробити", - розповів офіцер.

За словами Копистка, чоловіка уже звільнили і доставили до міського відділу поліції, щоб дізнатися обставини події. На місці працює слідчо-оперативна група.

Відео події у Facebook опублікував Олександр Тарнавський. На його сторінці у соцмережі вказано, що він працював в "Азові". Хлопець заявляє, що чоловік крім того "педофіл, який 10 років сидів у в’язниці". "Суд не зміг його покарати, покарали націоналісти", - сказав оператор відео.

Сам прив’язаний на відео мовчав і не відповідав на запитання перехожих, поліції та медичних працівників.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....