З архіву ПУ. У Харкові спалахнув скандал через збір коштів на похорон терориста "ДНР"

У Харкові спробували організувати збір коштів на похорон терориста "ДНР" Дениса Трухіна, якого застрелив його ж "товариш" по службі.

Про скандальний інцидент 19 січня 2020 року розповів на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Він уточнив, що військовий злочинець причетний до масових вбивств українських захисників під час боїв за Дебальцеве.

Терорист Денис Трухін"Знайомтеся! Ріелтор Ростислав Куксов з Харкова. Щиро співчуває загибелі свого брата і збирає гроші! Але не договорює, що його брат терорист і вбивав українських воїнів у Дебальцевому", – зазначив офіцер.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...