З архіву ПУ. "У кого більше?": Український мандрівник розповів, чому жінки з Танзанії - лисі

На догляд за волосся жінкам потрібно витратити мало не третину всього доходу, а більшість людей заробляють в країні дуже мало.

Ведучий реаліті "У кого більше?" на Новому каналі Максим Узол розповів, чому волосся для африканок – дороге задоволення. Під час останнього свого відрядження мандрівник дістався до екзотичних країн Африки, де помітив, що більшість танзанійських жінок – лисі, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Нового каналу.

"Я не міг зрозуміти, чи пов'язано це з якоюсь традицією, ритуалом або релігією. Поки одного разу не поспілкувався з місцевим водієм, який розповів історію своєї дружини. Мій новий знайомий пояснив, що послуги перукаря в Танзанії можуть собі дозволити тільки багатії", – розповів ведучий.

Узол з танзанійськими жінками

За його словами, на догляд за волосся жінкам потрібно витратити мало не третину всього доходу, а більшість людей заробляють в країні дуже мало. Також водій розповів Узолу, що в Танзанії вигідніше носити перуки, ніж доглядати за власним волоссям.

"Тобто, ті пишні кучеряві прічухани – часто фейк. У мене очі були по п'ять копійок, коли я знайшов гори африканських перук на смітнику в Аруші (місто в Танзанії. – ред.)", – додав ведучий.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...