З архіву ПУ. У Кропивницькому розгорівся скандал через 9-річну школярку (відео)

9-річна школярка регулярно зриває уроки і б'є дітей.

У Кропивницькому Кіровоградської області батьки не хочуть водити своїх дітей в школу через те, що їх систематично б'є однокласниця, передають Патріоти України 26 вересня 2019 року з посиланням на ТСН.

Батьки скаржаться, що вже неможливо терпіти 9-річну дівчинку, яка постійно зриває навчальний процес. Крім того, вона постійно ображає і б'є своїх однокласників.

Вчителька розповіла, що коли попросила щоденник дівчинки, вона накинулася на неї і почала викручувати руки. Вчительці довелося віддати щоденник.

У свою чергу директор школи заявив, що розуміє обурення батьків, але виключити дівчинку зі школи він теж не може, оскільки вважає, що кожен має право отримати освіту.

При цьому він зазначив, що дівчинка пройшла медичне обстеження і ніяких протипоказань у неї не виявлено. Батькам важкої дитини пропонували допомогу психолога, але вони відмовилися відвідувати фахівця.

Крім того, мати дівчинки заявила, що це її дитина постраждала в даній ситуації. Керівниця центру інклюзивної освіти Кропивницького радить батькам і вчителям змиритися з ситуацією і знайти підхід до дівчинки.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...