З архіву ПУ. У Львові після невдалої спроби пограбування циган помахав геніталіями автобусу

Жінка розповіла про випадок, який стався з її чоловіком у автобусі.

У Львові після невдалої спроби пограбування чоловік циганської зовнішності оголив свої геніталії і помахав ними автобусу. Інцидент стався в автобусі №9, повідомляють Патріоти України.

"До мого чоловіка підсів чоловік романської зовнішності (циган) і запропонував випити 20 грам за його звільнення з в'язниці. Після відмови кілька разів робив вигляд, що засинає, падаючи на плече, і був спійманий за руку при спробі вкрасти документи з бананки", - розповіла дружина чоловіка, якого намагалися пограбувати.

Після цього циган вибіг з автобуса на зупинці біля церкви Ольги та Єлизавети, оголив свої геніталії і почав ними розмахувати вслід автобусу. Зазначається, що жінка просить бути уважнішими всіх туристів і жителів міста.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...