З архіву ПУ. "У мене був просто шок": Співачка Alyosha зізналася, що її мало не зґвалтували в поїзді (відео)

Українська співачка Alyosha відверто розповіла про те, що 16 років тому їй довелося пережити домагання п'яного попутника, з яким вона їхала в одному купе, передають Патріоти України.

Довгий час артистка нікому про це не розповідала. На щастя, їй вдалося захиститися, повідомила вона в програмі "Зірковий шлях".

"Я розумію, що якась рука по мені повзе. Я прокидаюся і кажу: "Що ви робите?!" А цей чоловік "бахнув", мені 18 років, ніч, закрите купе, він сів на моє місце і почав там...", – розповіла Alyosha.

Щоб захистити себе, співачка вкуталась в простирадло, і почала відбиватися від чоловіка. Також вона кликала на допомогу провідницю, але та спала.

"Я намагалася перебудувати його на якісь інші думки, відволікти його, щоб він не концентрувався на мені. Це був хаос. Коли він вийшов в Дніпрі, я сіла – не плачу, не кричу. У мене був просто шок", – зазначила артистка.

Я

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...