З архіву ПУ. "У мені немає української крові, я робила тест": Ольга Куриленко "відреклася" від України

Кінодива мабуть не в курсі, що за сучасним науковим визначенням, нація, передусім, це політичне відчуття спорідненості, а не суто етнічне.

Ольга Куриленко, згідно загальнодоступній інформації в Мережі, народилася в 1979 році в Бердянську. Вона вчилася в бердянській школі No 16, але у віці 16 років переїхала до Франції, в Париж, інформують Патріоти України.

У 18 років у Куриленко почалася стрімка кар'єра моделі, вона ставала обличчям і моделлю відомих брендів, і з'являлася на обкладинках іменитих глянців. В 2000 роках почалася її кінокар'єра. У січні 2008 року Куриленко була обрана на роль "дівчини Джеймса Бонда" в черговому фільмі серіалу про агента 007. Сьогодні Куриленко живе в Лондоні разом з сином Олександром, який з'явився в стосунках з екс-бойфрендом Куриленко Максом Беніціо.

8 травня Куриленко на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото сина, який позує біля танка з радянською символікою. При цьому зірка кіно привітала всіх з Днем перемоги, вказавши, що вітає всіх "наших".

Багато учасників обговорень стали відписуватися від сторінки Куриленко після того, як вона "відреклася" від своєї національності. В ході обговорень користувачі писали, що актриса соромиться того, що її рідна країна Україна, в якій вона народилася і виросла. У відповідь на це актриса заявила, що вона не соромиться, і сама нібито здивована результатом тесту.



Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...