З архіву ПУ. У мережі не зрозуміли пісню Могилевської "Натусик" - кажуть, співачка забула про вік

У святковому випуску програми "Світське життя" Наталя Могилевська презентувала нову пісню "Натусик", створену за всіма канонами TikTok. Однак аудиторія експеримент співачки прийняла в штики, залишивши в коментарях гострі зауваження, передають Патріоти України.

Простий ритм, нехитрий текст і підтанцьовка в особі зірки серіалу "Школа" Дані Вегаса і популярних тіктокерів багатьом здалися невдалою спробою потрапити в молодіжні тренди. Користувачі соцмереж не соромилися у виразах, і гілку коментарів на YouTube захлеснула хвиля критики.

"Натусик втратила зв'язок з реальністю. Як п'яна мати на святі в дитячому садку", - обурюються глядачі шоу. - "Смішно, коли молодяться". "Дуже примітивно". "Наташа, ну навіщо? Іспанський сором".

Тим часом, знайшлися у Могилевської і захисники. "Навпаки, круто, що вона може собі дозволити бути різною. Ну молодиться і молодиться. Значить, зараз це її самовідчуття", - пишуть вони.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...