З архіву ПУ. У метро Києва помітили хлопця, який готовий до епідемії коронавірусу (фотофакт)

За даними МОЗ, в Україні поки немає випадків зараження коронавірусом COVID-2019, однак він вже "атакував" сусідні країни.

У п'ятницю, 28 лютого 2020 року, в Києві, де вже проводять навчання на випадок виявлення випадків захворювання коронавірусом, пасажир метро вирішив убезпечити себе від хвороби за допомогою протигаза. Фото дивного пасажира опублікував на своїй Facebook-сторінці користувач під ніком Birinci Süleyman Kanuni, передають Патріоти України.

"Обожнюю Київський метрополітен! Протигазом по короновірусу!" - підписав він знімок. На фото молодий чоловік у коричневій куртці стоїть у вагоні метро, одягнувши протигаз, і задумливо дивиться в екран смартфона. На його дивний вигляд інші пасажири не особливо звертають увагу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...