З архіву ПУ. У рази ефективніше дієт: Британські вчені розповіли про серйозну перевагу м'яса

Британські вчені встановили, що рослинні білки гірше підтримують м'язове здоров'я, ніж тваринні. Як повідомляє DailyMail, дослідження провели співробітники Королівського коледжу Лондона на чолі з Олівером Вітардом, передають Патріоти України.

Вони провели тести на добровольцях, яким давали в їжу або білки тваринного походження, або альтернативу на основі сої і пшениці. Після вони провели різні аналізи, щоб перевірити як ця їжа вплинула на здоров'я м'язів добровольців.

В результаті вони помітили, що тваринний білок більш ефективно запобігає виснаженню м'язів. За допомогою рослинної їжі можна досягти такого ж ефекту, однак вжити її потрібно буде більше. Також дослідники відзначили, що рослинні дієти корисні для навколишнього середовища, але можуть негативно впливати на м'язове здоров'я.

"Краще використовувати більш збалансований і менш екстремальний підхід до зміни харчової поведінки, тобто вживати в їжу як тваринні, так і рослинні білки", – прокоментували вчені своє дослідження.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...