З архіву ПУ. У самій білизні влаштувала погром чужих авто: У Дніпрі жорстоко побили 26-річну дівчину (відео)

В соціальних мережах всю ніч з 14 на 15 вересня публікували відео "пригод" 26-річної дівчини в місті.

Увечері 14 вересня молода жителька Дніпра, яка знаходиться на обліку у психіатра, бігала по місту в одній нижній білизні: на одному з будівництв її на очах у перехожих жорстоко побив охоронець, передають Патріоти України 15 вересня 2019 року з посиланням на Інформатор.

Як наголошується, в соціальних мережах всю ніч з 14 на 15 вересня публікували відео "пригод" 26-річної дівчини в місті. Очевидці повідомили, що історія почалася з того, що вона викинула речі своїх друзів з вікна і втекла. На першому ролику видно, як громадянка в одній нижній білизні босоніж бігає по проспекту Гагаріна, після чого заходить в продуктовий магазин і лається там з продавцем. Пізніше дівчину затримав невідомий чоловік, стверджуючи, що вона розбила лобове скло його автомобіля.

На третьому відео всі фігуранти попередніх роликів виявилися на будівництві магазину мережі АТБ. Дівчині заламували руки, били її шлангом і били ногами. Коли за неї заступився випадковий перехожий - на нього також напали і побили. Варто відзначити, що багато інших перехожих спостерігали за побиттям і обмежувалися закликами до чоловіків, які били молодих людей, не чіпати їх.

Як повідомляють журналісти, які поспілкувалися з виконробом будівництва, на відео є тільки один співробітник магазина - той, який з особливою жорстокістю бив дівчину і її захисника. Виявилося, нападник - 63-річний сторож на будівництві, ким були інші фігуранти - невідомо. Повідомляється, що чоловік у формі не є військовослужбовцем.

У поліції повідомили: на номер 102 зателефонувала подруга дівчини і розповіла, що та тікає і роздягається, б'є припарковані автомобілі. Поліцейські також поспілкувалися з тим самим охоронцем. Він пояснив свою жорстокість тим, що дівчина забігла в приміщення недобудованого магазину, схопила телефон і розбила його. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Дівчину госпіталізували в психдиспансері, її стан стабільний, хлопець також відчуває себе добре. Як з'ясувалося, потерпіла знаходиться на обліку у психіатра. Чи була вона в стані сп'яніння - визначать фахівці. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 125 ККУ (умисні легкі тілесні ушкодження).

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...