З архіву ПУ. У саркофазі знаходилась не людина: Вчені зробили томографію мумії і були вражені (фото)

Мумія зберігалася в саркофазі в Національному морському музеї міста Хайфа.

Вчені Ізраїлю влітку 2020 року зробили комп'ютерну томографію мумії дитини, яка показала, що це насправді упакований і змішаний бруд з зерном. Про це повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

Таку мумію, якій вже 3000 років, стародавні люди зробили, ймовірно, щоб представити давньоєгипетському богу підземного царства і смерті Осірісу. Але вона дійсно була схожа на мумію маленької дитини.

Мумія зберігалася в саркофазі в Національному морському музеї міста Хайфа. Співробітники почали сумніватися в офіційних записах, де говорилося, що він містить муміфіковане серце.

Всього в музеї знаходилося два саркофага. У другому виявили муміфіковану птицю, швидше за все це був сокіл. Ця істота тісно пов'язана з Гором, богом неба і сонця, який був в обличчі сокола.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...