З архіву ПУ. У Словаччині жінка затримала злодія... сексом. План ледь не зірвався - копи встигли в останню мить

У Братиславі горе-злодій пограбував місцеву заправку, але втекти не зміг. І все завдяки місцевій жительці, яка знайшла спосіб затримати його до приїзду копів - жінка запропонувала хлопцю оральний секс, і той погодився. Як зазначає місцевий телеканал Noviny, план перехоплення ледь не зірвався - копи встигли прибути в останню мить, передають Патріоти України.

Бенефіс злочинця стався вранці 27 січня. 24-річний громадянин Сербії увійшов до магазину при заправці та наказав співробітнику віддати йому гроші з каси. Забравши готівку, хлопець перейшов до сейфу.

Користуючись нагодою, співробітник магазину вибіг з будівлі через чорний вхід, щоб викликати поліцію. В цей же час, чи то на щастя грабіжника, чи то навпаки, до закладу увійшла відвідувачка. Швидко оцінивши ситуацію, вона зважилася на крайні заходи.

Жінка запропонувала злодієві зайнятися оральним сексом просто тут і зараз. Не довго думаючи, хлопець погодився, про що напевно буде згадувати в суді. Поліція знайшла пару просто на підлозі магазину, і як виявилося, копи встигли прибути в останню мить - героїня передала їм стійкого серба зі словами "Тепер він ваш, я більше не можу".

Судячи з усього, поліцейські не стали проявляти таких же ніжностей, і одразу ж відібрали у хлопця все, що він встиг вкрасти. Грабіжника доправили до місцевий відділку, де йому належить дочекатися суду. Такі справи.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...