З архіву ПУ. "У вас совість є?!! Запам'ятайте, ви теж не вічні!!!": Лікарка зробила жорстке звернення до влади

Українські лікарні та лікарі не готові до масового спалаху коронавірусу в країні. Так було рік тому. А як наразі?

Про це повідомляє медик Ніна Козловська, звертаючись до влади України 19 березня 2020 року на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Скажіть, чому не виконуються ваші обіцянки і накази? Ми нічим не забезпечені. Нас залишили один на один. З нас зробили смертників-камікадзе. Вам не соромно, що лікар-інфекціоніст просить у людей про допомогу?! У відділення звозять людей з підозрою на коронавірус, а подивіться на костюм лікаря!!!", - написала вона.

Медик зазначила, що лікарів в лікарнях не вистачає, а перед коронавірусною інфекцією вони не захищені. "Я сама сьогодні працюю за трьох: старшу, постову і маніпуляційну. Залишилися дійсно патріоти своєї професії-смертники! У вас совість є?!! Запам'ятайте, ви теж не вічні!!!", - написала Ніна і попросила жителів допомогти з костюмами.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...