З архіву ПУ. У записного веселуна болить співоча душа: DZIDZIO до мурашок вразив чуттєвим виконанням "Молитви за Україну" (відео)

DZIDZIO Михайло Хома

Популярний артист шоу-бізнесу DZIDZIO підготував для шанувальників особливий подарунок. Перед світлим святом Пасхи Михайло Хома випустив свою версію «Молитви за Україну», записану з симфонічним оркестром, і вражаючим відео, знятим в найдавнішому збереженому храмі України - Святій Софії Київській, передають Патріоти України 12 квітня 2020 року.
Пісню записували в київському Будинку звукозапису з більше ніж 100 музикантами і хористами. Диригувала Оксана Линів, яка є головним диригентом Оперного театру Граца (Австрія) .DZIDZIO каже, що завершив роботу на Благовіщення, 7 квітня 2020 року.
«Молитва за Україну» - це неземна надпотужна сила, яка допоможе всім українцям пройти ці непрості часи, що зараз випали на долю України і всього світу ", - вважає Михайло Хома.
Відео вразило шанувальників DZIDZIO, вони відзначають гарний і сильний голос і чуттєве виконання.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...