З архіву ПУ. Українська "Лара Крофт": Відома боксерка з сексуальною фігурою підкорює мережу (фото)

Майстер спорту з боксу Ніла Липська раніше входила до складу національної жіночої збірної України, а нині 30-річна блондинка активно розвиває кар'єру моделі.

Ніла Липська

Відома українська боксерка Ніла Липська викликала захват у своїх шанувальників, виклавши відвертий знімок в Instagram, передають Патріоти України 8 березня 2020 року.

Найсоковитіші фото Ніла любить викладати у себе в соцмережах, супроводжуючи знімки дотепними коментарями.

Чарівна українка розповіла в одному з інтерв'ю, що їй завжди подобався образ жінки-воїна. "Хотілося бути Ларою Крофт", – зізналася вона.

"Я виросла в невеликому містечку, і варіантів спортивних секцій для дітей було не так вже й багато. А спорт я завжди любила. Коли захотіла зайнятися чимось серйозно, переді мною став вибір – боротьба, футбол або бокс. І я вибрала бокс. Просто це моє. Для 14-річної дівчинки це було незвичайне рішення. І хлопці, з якими я займалася, спочатку зустріли мене саркастичними посмішками", – згадує Ніла.

Цілеспрямованості дівчини можна тільки позаздрити. І нехай перемоги в боксі залишилися позаду, на новому терені Ніла, маючи природну красу, "знищує" більшість конкуренток-моделей з надлишком силікону.


У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...