З архіву ПУ. Українська телеведуча, що перебралась до Москви, приглянулася білоруському диктаторові

Звичайно, важко сказати, наскільки правдива інформація про те, що глава держави передає привіти телеведучій, але чому б і не допустити цього, якщо навіть сам Папа Римський лайкає пости моделей.

Телеведуча і блогер Регіна Тодоренко продовжує радувати підписників знімками з індонезійського острова Балі, де вона відпочиває разом з чоловіком, співаком Владом Топаловим, і сином Михайлом. Днями вона виклала в Instagram зворушливе фото з малюком. На знімку телеведуча в білому ніжному платті тримає на руках дворічного сина. Мати відкинула голову і сміється, передають Патріоти України.

«Нехай у вашому домі панує злагода і любов», - підписала Тодоренко фотографію.Шанувальники відразу відчули щастя, відображене на знімку. «До чого ж миле, щире фото», - зізналися вони.
Але найцікавіше в коментарях було те, що разом з росіянами Регіну і її сімейство привітали також українці.Сподобалося привітання і жителям Мінська. Так, якийсь Олександр подякував Тодоренко за створену нею казку.При цьому в одному з постів було сказано про те, що привіт Регіні передає сам президент сусідньої країни.Звичайно, важко сказати, наскільки правдива інформація про те, що глава держави передає привіти телеведучій, але чому б і не допустити цього, якщо навіть сам Папа Римський лайкає пости моделей.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...