З архіву ПУ. Українська травесті-діва розлютила кремлівську пропаганд*нку словами про РФ

Принциповість Монро дійсно повинна здаватися Скабєєвій дивною на тлі звичних для Росії Лорак, Повалій, Ротару та інших.

Українська травесті-діва Монро 26 листопада 2019 року заявила, що не поїде в Росію, поки під контроль України не повернуться всі окуповані території, чим розлютила пропагандистку Ольгу Скабєєву. Російська журналістка розмістила відео з артисткою на своїх сторінках у соцмережах, передають Патріоти України.

"З 2013 року жодного разу не була в Росії і не планую, поки конфлікт на Донбасі, поки анексований Крим, їхати туди, навіть із туристичним форматом", – сказала Монро в ефірі телеканалу ICTV.

"Велика, звичайно, втрата", – вирішила показати дотепність пропагандистка. Сама Монро таку пильну увагу з боку Скабєєвої розцінила як відмінний піар.

Відреагував на те, що відбувається, й український політолог Олексій Голобуцький. "Руссо-пропаг*ндонці Скабєєвій здалися дуже кумедними слова української травесті-діви Монро про неприпустимість їздити на заробітки в РФ до кінця війни. Ну, такпринциповість Монро дійсно повинна здаватися Скабєєвій дивною на тлі звичних для Росії Лорак, Повалій, Ротару та інших. Той незручний момент, коли порівняно з Монро все ж Ротару і Лоракп**ри", – написав він у Telegram-каналі.

Незабаром після бурхливої реакції мережі Монро відповіла Скабєєвій новим постом у Instagram. "Сто разів зарікалася не чіпати політику, але у політики інша думка і вона чіпає мене. Упевнена, мої російські глядачі в курсі моєї позиції стосовно всіх політичних подій, які відбуваються в Україні останні років так 10. І моя позиція поки що незмінна. В Росію ні ногою, в Крим тим більше", – написала вона.

Монро також відповіла на нападки щодо її сценічної діяльності, присоромивши тих, хто посміявся над травесті-дівою. "Для тих, хто ще в танку, відкрию Америку: світ різнобарвний, і кожен заслуговує на свій шлях", – додала вона.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...