З архіву ПУ. Українське диво-село: Тут нема безробітних і будинків на продаж (відео)

Квітуче село славиться чистотою і страусами.

У Запорізькій області є село, у якому немає жодного безробітного мешканця. Звідси селяни не виїжджають, а село розвивається, розповідається у відеосюжеті, передають Патріоти України 3 вересня 2019 року.

Мова йде про село Роздол. Саме тут майже неможливо знайти будинок, який виставлений на продаж. А якщо і буде такий, то вдвічі дорожчий, ніж у сусідніх селах. Значна частина жителів працюють у сільському господарстві – тут розташовані одні з найбільших яблуневих садів регіону та великі газові холодильники. Як стверджує місцевий фермер Олег Каліман, підприємство працює без кредитування, а лише на холодильники власних коштів було інвестовано на 52 мільйони гривень.

Дитячі садки у селі розраховані на більшу кількість дітей, ніж які вже є у Роздолі – на перспективу. Вулиці тут освічені ліхтарями, а на 900 мешканців села тут три футбольних команди. Детальніше про диво-село у сюжеті:

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...