З архіву ПУ. Український екс-нардеп втік до Росії і отримав там громадянство РФ

За даними правоохоронців, Дмитро Святаш втік до Росії ще взимку цього року, через те, що його оголосили в розшук.

Колишній народний депутат України, власник корпорації «АІС» Дмитро Святаш перебрався в Росію, де вже отримав погодження на отримання російського громадянства. Про це повідомляє харківський сайт 057.ua, посилаючись на джерело в консульстві РФ в Харкові, передають Патріоти України у травні 2020 року.

Документи на громадянство також узгоджені його дружині і двом дітям. За інформацією видання, Святаш з сім'єю переїхав до Липецька на вулицю Гагаріна, 35-А.
За даними правоохоронців, екс-нардеп втік до Росії ще взимку цього року, через те, що його оголосили в розшук. Його дружина поїхала в РФ через Гоптівку в лютому цього року, а дітей відправили через Мінськ в кінці грудня. Від українського громадянства Святаші не відмовилися.
Нагадаємо, на початку жовтня 2019 року прокуратура Києва оголосила підозру Святашу в кримінальному провадженні щодо заволодіння 1,1 млрд гривень коштів «УкрСиббанку» на користь групи компаній «АІС» засновником якої він є. У листопаді 2019 року Святаша оголосили в розшук.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...