З архіву ПУ. "В 62 выглядит на 30": Мати Дана Балана вразила соцмережі стрункою фігурою, як у моделі

Мати молдавського співака отримала десятки компліментів за свій квітучий вигляд.

62-річна мати молдавського поп-виконавця Дана Балана Людмила не перестає захоплювати користувачів Мережі своєю красою і квітучим зовнішнім виглядом, передають Патріоти України у вересні 2020 року.

У свої роки Людмила Балан виглядає як 30-річна молода жінка. Свіжі фото матері артиста на її сторінці в "Інстаграм" викликали в Мережі справжній фурор. На знімку Людмила позує в рожевому сарафані в підлогу. Яскрава блондинка злегка відкрила декольте, а виріз на плечах додав образу грайливості. Підписники засипали 62-річну красуню компліментами.

"Цветочек наш! Вы пример для подражания! Будьте счастливы и радуйте нас чаще!" - пише фанатка.

"Вы великолепная! Настоящий пример для подражания, я восхищаюсь Вами..." - додала інша.

"Боже, какая красота... Как Вам удается там молодо выглядеть? Поделитесь и с нами секретом! Нереально красивая женщина!!!" - коментує ще одна.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...