З архіву ПУ. В аеропорту паніка: ​У московському "Шереметьєво" авіакатастрофа новітнього російського Superjet-100, велика пожежа, жертви (відео 16+)

Трагедія сталася через технічну несправність рейсового авіалайнера. Вже неодноразово поступали тривожні сигнали про недоведеність проекту до "розуму" і низьку надійність цих розпіарених машин.

Мінімум 10 пасажирів рейсу Москва-Мурманськ стали жертвами авіакатастрофи5 травня 2019 року асажирський літак здійснив аварійну посадку в московському аеропорту «Шереметьєво». Лайнер не зміг приземлитися з першого разу, з другої спроби вдарився шасі, а потім носом об смугу і загорівся. Про це повідомило російському «Інтерфаксу» в неділю інформоване джерело, зазначають Патріоти України.

«Літак Superjet-100, імовірно, виконував рейс з Москви до Мурманська, повернувся в «Шереметьєво» через пожежу на борту і здійснив жорстку посадку», - сказав співрозмовник.

Як уточнило джерело, літак подав сигнал лиха після вильоту і став заходити на вимушену посадку. Лайнер не зміг приземлитися з першого разу, з другої спроби вдарився шасі, а потім носом об смугу і загорівся.

Проводиться евакуація по надувних трапах 73 пасажирів і екіпажу літака, повідомив співрозмовник. Мінімум 10 пасажирів рейсу Москва-Мурманськ стали жертвами авіакатастрофи в Шереметьєво. Рятуючи людей, загинула стюардеса. Повідомив Телеграм-канал 112, посилаючись на свої джерела.

Агентство Москва також пише про десяток загиблих, посилаючись на джерело в екстрених службах. "За попередніми даними, в результаті аварійної посадки пасажирського літака і послідуючого горіння борту загинули 10 осіб".
Причиною пожежі на борту пасажирського літака Sukhoi Superjet 100 в аеропорту "Шереметьєво", за попередніми даними, стала несправність в електрообладнанні, повідомило РІА Новини джерело в екстрених службах регіону. "Попередньо при зльоті літака сполученням Москва-Мурманськ сталося загоряння електропроводки на борту повітряного судна", - сказав співрозмовник агентства.
SSJ-100 повністю охоплений вогнем. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на столичні екстрені служби. "Літак горить по всій площі. Люди вистрибували на ходу", - сказало джерело.

В соцмережах були опубліковані очевидцями кадри з аеропорту «Шереметьєво», на яких видно, що відбувається гасіння літака. Хвіст повітряного судна охоплений полум'ям, від нього піднімається стовп чорного диму.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...