З архіву ПУ. В Єгипті фотограф привів до пірамід пишнотілу модель і пошкодував - його творчість розгляне суд (фото)

Єгипетські фотограф і пишнотіла модель потрапили у вкрай непросту ситуацію, прогулявшись з камерою до пірамід. І якщо дівчина отримала лише критику в соцмережі, то от на художника чекає суд, передають Патріоти України.

Як пише NY Post, фотограф Хоссам Мохаммед провів зйомку для манекенниці Сальми Аль Шимі поруч з пірамідою Джосера, яка розташована в Саккарі неподалік від Каїра. Її побудували більше 4,500 років тому і вважають найстарішою пірамідою Єгипту. Після того, як модель розмістила фото в Instagram, у двері Мохаммеда постукали.

Спочатку в ЗМІ повідомили, що разом з фотографом місцева влада заарештувала і модель, але пізніше цю інформацію спростували. Що ж стосується автора фотосесії, його справу вже передали до суду.

На опублікованих знімках Аль Шимі позує біля підніжжя піраміди в традиційному костюмі, що розцінили як порушення правил поведінки в історичних місцях. У соцмережах образ моделі назвали недоречним та образливим.

Що може загрожувати фотографу за проведену фотосесію, наразі не повідомляється.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...