З архіву ПУ. "В этот ужас больше не вернусь": Зірка російської естради 90-х зробила гучну заяву

Російській співачці Наталі Ветлицькій вже за 50 роки, і, як зізналася артистка, в Іспанії вона знайшла спокій і тишу.

Наталя Ветлицька. Фото: соцмережі.

Співачка Наталя Ветлицька в буквальному сенсі гриміла в 90-х, її пісні займали перші рядки топових чартів. Артистка багато гастролювала і була "на розрив" у журналістів. Однак в кінці 90-х співачка вирішила кардинально змінити життя і виїхала разом з маленькою дочкою за кордон. Про її долю нічого не було відомо довгі роки. Коли через деякий час Ветлицька відвідала РФ, вона твердо вирішила більше ніколи не повертатися в цю країну, передають Патріоти України.

Зараз співачка і її дочка живуть в Іспанії, де артистка купила будинок. З творчістю зірка покінчила, за чутками, вона займається реставрацією будівель і декором. Ветлицькою зараз 53 роки (народилась у Москві 17 серпня 1964 року, стаття писалась у травні 2019 року.-ред.), і як зізналася нещодавно артистка, в Іспанії вона знайшла спокій і тишу. Те, чого не було в Росії.

Зараз співачка і її дочка живуть в Іспанії, де артистка купила будинок. З творчістю зірка покінчила, за чутками, вона займається реставрацією будівель і декором. Ветлицькій зараз 53 роки, і як зізналася нещодавно артистка, в Іспанії вона знайшла спокій і тишу. Те, чого не було в Росії.

"Перемены разительные, впечатление феерическое — назад в номенклатурное прошлое, только очень жирное, фривольное и невероятно дорогостоящее. В обычных районах и госучреждениях разруха и нищета, как и 30 лет назад, ничего не поменялось. И это в Москве, а не в какой-нибудь провинции", - написала співачка.


Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...