З архіву ПУ. "В Турции дешевле, жлобы": Українці розповіли про сумні реалії відпочинку в Кирилівці (відео)

Популярний Азовський курорт Кирилівка,узбережжя якого раніше атакували морські блохи, неприємно шокує туристів захмарними цінами на харчування, передають Патріоти України у вересні 2020 року.

Як розповідають відпочивальники, на турбазах, розташованих на популярній Федотовій косі, нормальні столові знайти неможливо. На відстані такі є, але за суп, пюре, котлету і шматок риби в їдальні потрібно заплатити 180 гривень. Не важко підрахувати, у скільки обійдеться харчування сім'ї з такими цінами.

Додамо, недавно ціни на елітне житло і "сараї" на одній з баз відпочинку Федотової коси в Кирилівці перевірив блогер. Знаходиться вона на першій береговій лінії недалеко від Степка.

Цього року розбіг цін вражає від 100 грн за ліжко в стандарті до 7 000 за люкси на елітних базах відпочинку. На відео, яке було знято на базі відпочинку на Федотовій косі, показані три категорії житла - люкс, напівлюкс і стандарт. Розбіг цін від 120 до 400 грн. з людини. Потрібно відзначити, що пропоновані умови цілком пристойні.

У коментарях під відео люди пишуть, що в Туреччині дешевше: "За такі гроші? У Туреччині дешевше. А це просто обригай Кирилівка... фу-фу", "Розкіш не те слово - за таке барахло такі бабки, я краще в гарний готель у Туреччину на все включено поїду!", "Жадібність і дурість доморощених бізнесменів і корупціонерів не знає кордонів. Туреччина за ті ж гроші в рази краще".

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...