З архіву ПУ. В Україні після піщаної бурі з'явилася своя "Сахара" (фото)

Поблизу міста Семенівка Чернігівської області внаслідок піщаної бурі 16 квітня утворилася справжня пустеля. Відповідні фото нетипового явища опублікував на своїй сторінці у Facebook Андрій Дудко, передають Патріоти України у квітні 2020 року.

"Побувай в Сахарі, не виїжджаючи з Семенівки! Аграрії повертають нас у 1840-й рік, коли по Чернігівській губернії було більше 100 000 гектарів пустель. Зараз все в тумані, люди дзвонять, питають, чи не горить десь ліс. Ні, не горить, це родючий шар ґрунту летить собі, куди очі бачать. Ні озимини, ні минулорічної стерні, ні багаторічних трав, всі поля розорані начорно (у нашому випадку нажовто). Якби не Базарна Роща, нові вулиці уже були б по коліно в піску”, – написав він.

Водночас у коментарях під його дописом деякі користувачі мережі висловлювали здивування побаченому. Інші зазначали, що подібне нині коїться не тільки на Чернігівщині.



"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...