З архіву ПУ. Валуєв помирає: Лікарі поставили екс-боксеру страшний діагноз

Депутат Держдуми вже переніс 2 операції, але це не допомогло.

Микола Валуєв. Фото: 24СМИ.

У колишнього чемпіона світу з боксу, а нині депутата путінської Держдуми Миколи Валуєва діагностували смертельну хворобу - пухлину головного мозку. Про свою хворобу Валуєв розповів особисто в ефірі програми "Він і Вона" на телеканалі "ТВ Центр", передають Патріоти України у червні 2019 року.

Валуєва, що є сьогодні активним членом путінського режиму, наздогнала біда. Лікарі діагностували у нього важку хворобу - рак мозку.

На сьогодні депутат Держдуми вже переніс 2 операції. Вичистити злоякісну пухлину повністю лікарям так і не вдалося, зазначив Валуєв. "Профессор, который делал вторую операцию, тоже не смог полностью вычистить всю эту опухоль, потому что там проходят важнейшие сосуды головного мозга. Там уже рулетка. И он… не стал рисковать", - розповів колишній боксер.

Він вважає таке рішення правильним. Він також уточнив, що зараз кожен місяць проходить хіміотерапію, намагаючись перемогти важку хворобу. Варто зазначити, що Валуєв - активний член путінського режиму. Він гаряче підтримав агресію проти України і навіть "засвітився" з нині ліквідованим ватажком "ДНР" Захарченко.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...