З архіву ПУ. "Вау, це друга молодість": 71-річна Пугачова здивувала вбранням зі шкіряними штанами, фанати у захваті (фото)

71-річна російська артистка Алла Пугачова здивувала шанувальників мережі ультрамодним вбранням. Чоловік знаменитості Максим Галкін на сторінці в Instagram опублікував фото Пугачової з її сином. На знімку зірка в черговий раз постала в дуже сміливому образі, передають Патріоти України.

Так, для прогулянки з сином Пугачова, судячи з фото, обрала зухвалі шкіряні штани з фермуаром в нижній частині і черевики з квадратним носком.

Додати акцент на жіночність зірка вирішила за допомогою напівпальто в рожеву клітку. Свій модний образ артистка доповнила кокетливим капелюшком з вуаллю.

У коментарях під знімком Пугачової з сином шанувальники засипали артистку компліментами і відзначили у неї чудовий смак.

"Молодець Алла, маєш гарний вигляд, і смак є і стиль", "Дуже красивий образ у Алли", "Алла маєш чудовий вигляд ", – писали фанати в Instagram.


У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...