З архіву ПУ. Велика афера. Організатор втік за кордон: Під Києвом розкрили мережу забудовників-шахраїв (фото)

У Київській області в м. Ірпінь розкрили злочинну схему недобросовісних забудовників, які заморозили будівництва декількох житлових комплексів, передають Патріоти України 19 вересня 2019 року .

Це – ЖК "Фрешсіті", "Панорамний 2" і "Княжий двір", повідомив глава поліції Київської області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook. 19 вересня у підозрюваних в організації та участі в схемі провели обшуки.

"Потерпілих від дій шахраїв понад 1500. Нанесено збитків більш ніж на 80 000 000 грн", – повідомив він. Директору і бухгалтеру компанії, які брали у інвесторів гроші, оголосять про підозру в шахрайстві. Організатор схеми втік закордон, йому підозра оголоситься заочно, після чого його екстрадують.

Для виманювання грошей "забудовник" показував потенційним покупцям муляжі приміщень. Замість басейну на підлозі була розстелена синя тканина.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...