З архіву ПУ. Великий бокс: У поєдинку за титул Eurasian Boxing Parliament українець нокаутував суперника у першому раунді (відео)

Супертяж Владислав Сіренко здобув чергову перемогу на профі-рингу.

Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (13-0, 12 КО) здобув свою чергову перемогу. У Німеччині Сіренко переміг італійця Івана де Берардіно (9-2-1, 6 КО) в поєдинку за титул Eurasian Boxing Parliament, передають Патріоти України 12 жовтня 2019 року.

Сіренку вистачило одного раунду, щоб відправити італійця в нокаут. Зазначимо, що на початку бою де Берардіно використав брудний прийом - "боднув" українця головою.

Сіренко здобув свою тринадцяту перемогу в тринадцяти боях.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...