З архіву ПУ. Великий бокс, Усик - Беллью: Результат бою за звання суперчемпіона світу вирішив нокаут (відео)

Бій виявився дуже важким для обох суперників. До останньої миті ніхто з фахівців не міг визначити, хто переможе. Британцю допомагав й фактор "рідної землі".

У Манчестері відбувся бій за звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі між українцем Олександром Усиком (16-0, 12 КО) і британцем Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО). Бій, як прийнято казати, проходив у конкурентній боротьбі. Однак, на радість українських вболівальників, завершився достроковою перемогою нашого боксера, зазначають Патріоти України.

Олександр ефектно нокаутував Беллью у восьмому раунді. Про тяжкість поєдинку свідчить й те, що на момент зупинки бою британець перемагав за очками. "Усик - неймовірний боксер, він дійсно найкращий з найкращих. У мене не може бути ніяких виправдань", - сказав Беллью відразу після поразки.

''Ти - великий!'' Як Усик нокаутував Белью і захопив Британію"Напевно, сьогодні я показав найкращого себе. Чудовими чемпіонами стають з хорошою опозицією", - зазначив Усик.

Таким чином, Усик захистив чемпіонські пояси за версіями WBC, WBO, IBF, WBA і The Ring. Український боксер вперше відстоював звання абсолютного чемпіона світу. На професійному рингу Олександр Усик провів 16 поєдинків і всі виграв, 12 перемог нокаутом. Тоні Беллью провів 34 бої - 30 перемог (20 нокаутом), 3 поразки (3 нокаутом), одна нічия.

Повне відео бою

Ще фрагменти, з різних ракурсів


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...