З архіву ПУ. Великий бокс, Усик - Беллью: Результат бою за звання суперчемпіона світу вирішив нокаут (відео)

Бій виявився дуже важким для обох суперників. До останньої миті ніхто з фахівців не міг визначити, хто переможе. Британцю допомагав й фактор "рідної землі".

У Манчестері відбувся бій за звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі між українцем Олександром Усиком (16-0, 12 КО) і британцем Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО). Бій, як прийнято казати, проходив у конкурентній боротьбі. Однак, на радість українських вболівальників, завершився достроковою перемогою нашого боксера, зазначають Патріоти України.

Олександр ефектно нокаутував Беллью у восьмому раунді. Про тяжкість поєдинку свідчить й те, що на момент зупинки бою британець перемагав за очками. "Усик - неймовірний боксер, він дійсно найкращий з найкращих. У мене не може бути ніяких виправдань", - сказав Беллью відразу після поразки.

''Ти - великий!'' Як Усик нокаутував Белью і захопив Британію"Напевно, сьогодні я показав найкращого себе. Чудовими чемпіонами стають з хорошою опозицією", - зазначив Усик.

Таким чином, Усик захистив чемпіонські пояси за версіями WBC, WBO, IBF, WBA і The Ring. Український боксер вперше відстоював звання абсолютного чемпіона світу. На професійному рингу Олександр Усик провів 16 поєдинків і всі виграв, 12 перемог нокаутом. Тоні Беллью провів 34 бої - 30 перемог (20 нокаутом), 3 поразки (3 нокаутом), одна нічия.

Повне відео бою

Ще фрагменти, з різних ракурсів


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...