З архіву ПУ. Весела удова: Як живе зараз Олена Павлова та її діти від найманця "ДНР" Мотороли (фото)

У профілі Олени Павлової в Інстаграмі можна побачити статус - «Мій чоловік - мій ангел». За іронією долі, для не ї це так, бо її життя казковим чином змінилося після зустрічі із вже ліквідованим військовим злочинцем.

"Каністра" суттєво змінила імідж. Фото: соцмережі.

Користувачі соцмережі звернули у грудні 2019 року увагу на нові фото «вдови» убитого «командира» НЗФ «ДНР» «Спарта» Арсена Павлова «Мотороли» Олени Павлової «Каністри», на яких вона позує в дорогих авто, з дітьми і на курортах, передають Патріоти України.

Багато хто зазначає, що Олена сильно змінилася з моменту смерті «Мотороли» і повідомляють, що у неї хороший дохід завдяки «спадку», залишеному «чоловіком»: "Из грязи в „князи“… Видать хорошо, мобила, успел натрусить смародеренных драгоценностей, и производственного имущества в ордло…»; «Она там вроде на в Москве открыла ресторан»; «Ага, у нее квартира в Ростове, она там живет, бизнес имеет. плюс домик в Анапе на 150 квадриков в коттеджном городе. В Геленджике она в гостинице выкупила себе люксБ бо там бизнес пищевой. И в Крыму у нее тоже бизнес-интересы с партнером мужа»; «Обезмотороливание ей явно пошло на пользу».

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....