З архіву ПУ. Відкопали в шахтах? У мережу потрапило відео військової техніки, яку РФ відправляє на окупований Донбас

У мережі було опубліковано відео доставки на окуповану територію України військової техніки з Росії в 2014 році. Запис опублікував у себе в Twitter користувач "Конопляний Джмелик", передають Патріоти України 2 вересня 2019 року.

"Гуманітарка Пу "шахтарям" Донбасу 2 вересня 2014 року, траса М04 Е40, між Краснодоном і Молодогвардійська. Розкопали в шахтах, ординці говорять", - зазначив користувач.

На відео помітно кілька десятків одиниць важкої техніки армії РФ, половина серед якої - танки. Крім цього, видно транспорт забезпечення - з паливом і завантажений боєприпасами. Також у техніці помічено велику кількість військових - російських окупантів, які відправляються на Донбас.

Слід зазначити, що за кадром на відеозапису пересічні росіяни - пасажири автобуса, з якого знімали колону, натхненно говорять про перекидання техніки в Україні та майбутні бої загарбників проти української армії.

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...