З архіву ПУ. Відома українська співачка випадково показала груди на зйомках (фото, відео)

Співачка Jerry Heil знімає новий кліп або цілий альбом, і вирішила заінтригувати шанувальників відео зі зйомок, передаютьПатріоти України.

Jerry Heil опублікувала в Instagram Відверті сторіс, а потім об'єднала їх в одне відео, яке показала на своїй сторінці. У сторіс дівчина показала свій образ на різних планах, і крупним планом продемонструвала спокусливі принади, які прикрила тільки прозорим намистом.

    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram

Шанувальники пораділи інтризі, але не змогли не відзначити, що дівчина розкрила тему голих грудей на відео. "Тема (*)(*) розкрита, але не повністю", "так, руки на стіл".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...